Клітка. (Історії життя)

Клітка. (Історії життя) Клітка. Короткі історії з життя малих і великих.

Петрик отримав на день народження гарний подарунок – те що він вже давно прагнув мати – клітку зі співучою пташкою. Він дуже радів цьому. Через кілька днів до них прийшов дідусь. Він теж любив звіряток, тому Петрик легко знаходив з ним спільну мову. Він відразу похвалився своїм подарунком. Проте дідусь засмутився. Коли Петрик запитав, чому він сумний, той почав йому розповідати, яке гарне життя пташечки-співачки на свободі, коли вона може своїм співом славити Творця. У клітці тихо. Петрик замислився, а потім відніс клітку до відчиненого вікна. Він повільно відчинив дверцята клітки. Пташечка спочатку не могла зрозуміти, що відбувається, однак потім вилетіла, сіла на найближче дерево, де заспівала таку пісню, яку Петрик ще не чув. Доки ти в полоні гріха, ти наче та пташечка в клітці, ти не можеш славити свого Господа і Творця. Проте двері клітки гріха вже відчинено. Їх відчинив Ісус Христос, померши на хресті за всі твої гріхи. Потрібно лише вилетіти з клітки: Попросити пробачення Ісуса Христа і вірою прийняти це пробачення. Потім ти теж зможеш дякувати Творцеві і славити Його всім своїм серцем. (Звільнення від гріха, пробачення, прославлення Ісуса Христа, вдячність)

Підготувала: Понтус  Оля, Тернопіль, kotuk_82@mail.ru

На главную


Получайте свежие статьи прямо себе на почту.


Введите свой E-mail и нажмите на кнопку для подтверждения



Вы можете оставить комментарий ниже.

Оставить комментарий

Рейтинг@Mail.ru Мальчишки и девчонки, а также их родители Каталог Христианских Ресурсов «Светильник»